Miten syntyy onnistunut bändiolut?
Kesän ensimmäisessä Kippis!-ohjelmassa puhutaan bändioluista.
Anikó Lehtisen ja Ikke Ikäläisen kanssa oluita studiossa maistelevat Viikate- ja Amorphis-oluiden tekijät Antti Isomäki Ruosniemen Panimosta sekä Maku Brewingin Jussi Tamminen. Uutena osiona ohjelmassa mukana olutjuorut ja olutkirjat. Oluet tarjotaan maukkaan Chips de Luxe -annoksen kanssa, joka sopii kelle tahansa artistille sekä ennen keikkaa että keikan jälkeen!
Oluet:
Iron Maiden Trooper 4,7%, Robinson Brewery
Kyyneleet (yhteistyö Eevil Stöö), 4,7%, Vallilan Panimo
Prykmestar Goat Brew Nuclear Metal (Impaled Nazarene), 4,5% Vakka-Suomen Panimo
Chips de Luxe (4:lle henkilölle)
Noin ½ pss Estrella Herkku Chips
1 pkt (noin 200 g) naudanpaisti- tai bresaola-leikkelettä
Noin 1.5-2 dl cheddarjuustoa tai muuta hyvää juustoa
2 tomaattia
½ dl ruohosipulia
Pilko leikkele pieneksi ja raasta juusto. Laita chipsit isoon kulhoon ja sekoita joukkoon juustoraaste ja leikkeleet. Kaada sitten seos uunivuokaan. Paista 200 asteessa noin 7 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi ja pieni ruohosipuli. Sirottele ne paistuneen seoksen päälle ja nauti heti hyvässä seurassa. Juomaksi raikas olut tai kolajuoma.
Kippis! – Olut ystävien seurassa torstaisin klo 18-19. Ohjelman tarjoaa Estrella.