Onko kiertolaispanimo joustavin tapa aloittaa panimounelma?
Torstain Kippis! pureutuu kiertolaispanimoihin. Lähetystä voi tulla seuraamaan Yrjönkadun G Livelabiin!
Kiertolaispanimoista ja muusta panimotoiminnasta Ikke Ikäläisen kanssa keskustelemassa kiertolaispanijat Laura Weckström Brewcatsilta ja Jussi Korkeela Ice Beaverilta. Lähetyksessä puhutaan myös olut- ja hampurilaisravintolan pyörittämisestä sekä maistellaan IPA-oluita sipsien kera. Lähetys tehdään suorana G Livelabista!
Oluet:
Stockholm India Pale Ale
Hiisipanimon Ruis IPA
Top Fuel IPA
Rapea tomaattipasta
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 kpl paahdettuja paprikoita (halkaise ja paahda uunissa paprikat oliiviöljyn kanssa noin 15-20 minuuttia)
Oliiviöljyä paistamiseen
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl hunajaa
1 rkl makeaa paprikajauhetta
1 dl tomaattimurskaa
Suolaa ja hyppysellinen chiliä
2 dl Estrella Tilli & Ruohosipuli Chips
Freesaa pilkottu sipuli ja valkosipulinkynnet kuultaviksi öljyssä ja paprikajauheessa. Lisää tomaatit ja paloitellut paprikat. Lisää tomaattimurska, hunaja ja mausta. Kiehauta ja anna hautua noin 15 minuuttia. Aja tehosekoittimella tahnaksi ja tarjoa juuri keitetyn pastan kanssa. Ripottele päälle runsaasti chipsejä. Nauti hedelmäisen IPA-oluen kera.
Kippis! taajuudella torstaisin klo 18-19. Ohjelman tarjoaa Estrella.