Rakkaudesta-ohjelman ideana on viedä kuulija musiikkimatkalle läpi eri aikakausien ja tyylien niin, että kuunnellessa voi oppia asioita, mutta ennen kaikkea viihtyä. Joka viikko kuullaan hyvässä tasapainossa uutta ja vanhaa musiikkia. Lisäksi ohjelma alkaa kokonaisen albumin kuuntelemisella. Sellaista ei enää radioaalloilla kuule.
Rakkaudesta ja Lasse Kurki taajuudella sunnuntaisin klo 9-12.
Sunnuntaina kuunnellaan lisää vuoden 2024 musiikillisia uutuuksia. Vaikka vuosi on edennyt vasta vähän yli puolivälin, niin jo nyt on selvää, että tämä on mielenkiintoisin musiikkivuosi pitkään aikaan!
Heinäkuussa sunnuntaiaamuissa sukelletaan muutamien Lasselle rakkaiden musiikkigenrejen pariin ja ensimmäisenä nautitaan Power Popin eli voimapopin ilosanomasta kolmen tunnin ajan.
Sunnuntaina Lasse heittäytyy emotionaaliseksi laulujen parissa, joita kuullessaan hänen kehon kemiansa muuttuu, koska biisit ovat tavalla tai toisella tunnelataukseltaan niin väkeviä.
Sunnuntaina vietetään laatuaikaa Lassen levyhyllyn aarteiden parissa. Tällä kertaa sukelletaan hyllyn osioon, jossa ovat soul, R&B, jazz, funk, world ja blues -levyt.
Sunnuntaina fiilistellään kesää kuuntelemalla lauluja, jotka kertovat tarinoita vuoden valoisimmasta ja lämpimimmästä vuodenajasta näin helleviikon päätteksi!
Sunnuntaiaamussa on luvassa pitkästä aikaa ihan tuoretta musiikkia! Vuosi 2024 on osoittautumassa erinomaiseksi musiikkivuodeksi ja aamun kolmituntinen omistetaan vasta uunista tupsahtaneille musahelmille.
Sunnuntaiaamussa diggaillaan tunnettujen cover-kappaleiden alkuperäisiä versioita! Monet klassikkoesitykset eivät aina olekaan niitä ihan ensimmäisiä kyseisistä kappaleista.
Sunnuntaina jatketaan musiikillista aikamatkailua 1982 pt. 2 -jakson tiimoilta! Luvassa värikäs sillisalaatti klassikoita ja muita merkkiteoksia eri genrejen uumenista.
1982 on vuosi kun kasariestetiikka ja -soundi alkaa tuntumaan ja kuulumaan todenteolla, amerikkalaiset nuoret ottavat punkin omakseen kun taas Iso-Britanniassa punk-bändit hajoavat ja uudesta aallosta jalostetaan poppia sekä vaihtoehtorokkia. Ja tietenkin hard rock tekee suurta nousua kuten myös rap. Hassu musavuosi, aikamoinen tyylilajien ja tunteiden kirjon sillisalaatti, mutta just hyvä niin!
1981 Pt. 2 aamusta radioaalloilla! Tässä jaksossa luvassa ainakin Simmonsin sähkörumpuja, amerikkalaisen vaihtoehtorockin peruskiviä ja varhaista ”sämpläämistä” rap-rintamalla.
1981 on aika hauska musiikkivuosi. Tuntuu että musabuffan tarjonta se vaan laajenee ja studioissa aletaan oppia uuden ajan digitaaliteknologian hyödyntämistä, jolla tuotantoihin saadaan uudenlaista kirkkautta, synteettisyyttä ja suuruutta. Kasarisoundi alkaa löytämään raamejaan samalla kun USA:n toisen sukupolven punkkarit rymistelevät esteettisesti aivan vastakkaiseen suuntaan. Hard rockista tulee valtavirtaa ja rockabillykin palaa kehiin taas kerran. Aikamoista! Kaikkea tätä ja vähän muutakin kun aikamatkailun jakso 1981 Pt. 1 kajahtaa radioaalloille aamusta.
Aamulla matkaillaan taas vuoteen 1980 ja tällä kertaa sen toiselle puoliskolle. Genre-mielessä aika kirjava, mutta älyttömän mielenkiintoinen vuosi. Etenkin viimeiset kuukaudet vallan huikeat!
1980!!! Tänään käännetään sivua vuosikymmenten suhteen ja aloitetaan aikamatka kahdeksankymmentäluvulla. Miten se kasarisoundi sai alkunsa? Selviääkö se jo tänään vai vasta myöhemmin?
Aamulla aikamatkaillaan vuoteen 1978! Alkuvuosi piti sisällään mm. jo varsin jalostunutta punkista kehittynyttä uuden aallon soundia, raskasta rokkia, pehmeitä radiohempeilyjä, sielukasta vaihtoehtomusiikkia ja reggae-klassikon. Toki paljon muutakin, eli ei muuta kuin sumppia kupposeen ja radiot auki!
1977 on kyllä yksi kaikkien aikojen musavuosia, sitä ei käy kiistäminen! Se on tietenkin punkin the vuosi, mutta elektroninen musiikki, uusi aalto ja hard rock kaikki nostivat päätänsä, disko raikasi ja silloin julkaistiin myös Rumours. Mitäpä sitä tässä enempää selittelemään, radiot vaan auki aamusta ja kuuntelemaan, kun matkaamme levyjen julkaisujärjestyksessä 1977 tammikuusta kesäkuuhun.
1976 Pt. 2! Aikamoinen loppuvuosi: mm. Stiff-levymerkin synty, ensimmäiset punk-levyt Australiasta ja Englannista, Abban ehkä paras biisi, Fleetwood Macin mestariteos, Hotel California ja Tom Petty.
1976! Aamulla aikamatkaillaan mm. punkin alkulähteille ja iloitaan riemastuttavista rock-klassikoista. Reggae-rintamalla sykkii ja disco saa arkistoihinsa nipun ikivihreitä.
1975 on jännä musavuosi, koska sitä ei määrittele selkeästi oikein mikään muu kuin että vähän kaikkea alkoi olla ja tulla. Diskohippuja sateli taivaalta, rokkibändejä nousi joka kellarista ja singer songwriterit muuttuivat viihteellisemmiksi. En muista kuulleeni että 1975 olisi kenenkään lempivuosi musiikin rintamalla, vaikka se pitää sisällään aivan käsittämättömän kasan fantastista musiikkia. Oliko se eräänlainen välivuosi, ehkä? Aamulla jatketaan taas aikamatkailua ja tutkitaan, että mitä kaikkea alkuvuosi -75 mukanaan toi ja missä järjestyksessä!
Ja taas hypätään henkiseen DeLoreaniin ja matkataan vuoteen 1974 musiikkijulkaisuja kuuntelemaan ja ihastelemaan. Tällä kertaa osa 2, eli heinäkuusta loppuvuoteen. Tervetuloa mukaan kyytiin!
Aamulla käännetään katseet ja korvat taas ajassa taaksepäin kun Rakkaudesta-aikakone matkaa vuoteen 1974, joka alkaa melko tukevasti rokaten. Discokin alkaa nostamaan päätään, mutta selkeämmin vasta loppuvuodesta.
Aikakone on ladattu ja viritetty huomista 1973 vuoden matkaa varten. Tsekataan julkaisut heinäkuusta joulukuuhun ja ihmetellään miten hieno musavuosi tämäkin oli!
Yleisön pyynnöstä, aamulla jatketaan aikamatkailua sunnuntaiaamuissa! 70-luku ja aikainen 80-luku olivat sen verran kiinnostavaa aikaa länsimaisen rock- ja pop-musan kehittymisen suhteen, että eihän sitä oikein itsekään malta jättää tsekkaamatta, joten aloitetaan uusi kymmenen vuoden sykli 1973 Pt. 1 -jaksolla.
Aamulla mennään taas aikakoneella vuoteen 1972 kun vuosikatsauksen kolmas osa kajahtaa radioaalloille ja otetaan selvää että mitä kaikkea se loppuvuosi toi julkaisurintamalla mukanaan.
Rakkaudesta-ohjelmassa sukelletaan vuoteen 1972 oikein toden teolla, nimittäin kolmen jakson voimin! Musavuosi -72 pitää sisällään uskomattoman kasan loistavaa musiikkia ja monet biisit ovat sen verran pitkiä, ettei sydän kestäisi ohjelman editointia kahteen jaksoon. Ja hei, koska me voimme Radio Helsingissä tehdä mitä huvittaa, niin ei muuta kuin menoksi 3x1972!
Aamulla taas aikamatkaillaan vuoteen 1971 kun Pt. 2 vuosikatsausta kajahtaa radioaalloille! Klassikkoa ja helmeä pukkaa toinen toisensa perään tavalla, joka vieläkin saa haukkomaan henkeä kun ajattelee ko. vuoden musatarjontaa.
Aamulla hypätään vuoteen 1971, joka on monien mielestä kaikkien aikojen paras albumivuosi. Oli niin tai näin, loistavia biisejä riitti taas sen verran että vuoden tarjonta piti ripotella kahteen ohjelmaan ja monta helmeä jää silti soittamatta. 1971 Pt. 1 radioaalloilla klo 9 alkaen!
Aamulla jatketaan aikamatkailua vuoden 1969 jälkipuoliskolla. Mitäs silloin tapahtuikaan? No ainakin kymmenkunta maailman parhaimpien levyjen joukkoon lukeutuvaa albumia näki päivänvalon!
Aamulla viritellään taas aikakonetta ja mennään vuoteen 1968. Kyseisen vuoden musa-anti oli sitä luokkaa ettei allekirjoittaneelle jäänyt muuta mahdollisuutta kuin jakaa se kahteen osaan. Tällä kertaa tämä kronologinen matkamme vie meidän kesäkuuhun asti ja ensi viikolla iloitaan sitten loppuvuoden antimista.
Aamulla Rakkaudesta-showssa aikahypätään vuoteen 1967, joka on monella tapaa käänteentekevä vuosi länsimaisen pop-musiikin historiassa. Monien mielestä se kaikista kovin musavuosi ikinä. Tein nopeahkon intuitiivisen listan biiseistä, joita haluaisin ohjelmassa soittaa ja niitä kertyi 83!! Jotta mun mielenrauhani ja ilo ohjelman tekemiseen säilyy, päätin jakaa vuoden kahteen eri jaksoon, koska enhän mä ois mitenkään saanut heivattua puolia biiseistä pois. Eli aamusta 1967 Pt. 1. T: Lasse Kurki.
1965! Ihan älytön musavuosi. Aamulla jatketaan aikamatkailua musiikin parissa ja kuunnellaan ko. vuoden merkittävintä antia julkaisujärjestyksessä tammikuusta eteenpäin.
1965! Ihan älytön musavuosi. Aamulla jatketaan aikamatkailua musiikin parissa ja kuunnellaan ko. vuoden merkittävintä antia julkaisujärjestyksessä tammikuusta eteenpäin.
Meikäläinen aika spontaanisti kilahti tähän musiikilliseen aikamatkailuun ja nyt päätin, että sunnuntaiaamuissa käydään sit vuosi kerrallaan pop-musiikin ehkä hienoimmat ja tärkeimmät vuodet läpi seuraavien viikkojen aikana. Se tarkoittaa sitä, että vuodet 1964-1972 ovat vielä edessämme ja huomenna tsekataan että missä järjestyksessä ja mitä sinkkuja vuosi 1964 toi mukanaan. Jos jaksatte kuunnella kaikki nämä tulevat jaksot läpi, niin väittäisin, että teillä on aika hyvä käsitys siitä, miten länsimainen pop-/rock-musiikki syntyi ja kehittyi. Rakkaudesta, baby! T: Lasse Kurki.
Aamulla jatketaan musiikillista aikamatkailua 60 vuoden päähän, vuoteen 1963. Se oli vuosi, jolloin ns vanha ja uusi aika kättelivät toisiaan luontevasti. Vuosi, jona populaarimusiikki sai uudet vaatteet, eikä vähiten The Beatlesin ja Bob Dylanin ansiosta. Jotta saadaan parempi kosketus siihen, miltä ko. vuoden musiikkianti tuntui ja miten se kehittyi, kuunnellaan biisit about niiden julkaisujärjestyksessä.
Ihastellessani tuoretta Pink Floydin Dark Side Of The Moonin 50-vuotisjuhlaversiota, mietiskelin, että aikamoinen musiikkivuosi se 1973, ja ajattelin, että miltähän sen ajan radio kuulosti. Kuinka ollakaan, tajusin, että sehän selviää helpoiten soittamalla kyseisen vuoden parhaita biisejä radiossa! T: Lasse Kurki.
Aamulla taas albumin anatomia -henkinen ohjelma kun soittolistalla on albumien B-puolien ykkösraitoja, eli Bee Ykkösiä. Historiallisesti se on paikka monille toinen toistaan suuremmille hiteille ja artistien parhaille biiseille, jopa siinä määrin, että tästä kattauksesta taitaa tulla Rakkaudesta-ohjelmien historian hitikkäin setti!
Sunnuntaiaamun albumina kuunnellaan Tuomon erinomainen debyyttilevy, My Thing, joka täytti vuoden alussa 15 vuotta. Studiossa itse Tuomo Prättälä kertomassa tarinoita levynteon takaa ja omista musiikillisista vaikuttajistaan. Huikee setti luvassa!
Sunnuntaiaamun albumina nautiskellaan fantastista kotimaista musiikkia Samuli Putron seurassa. Levylautasella pyörii Samulin ensimmäinen sooloalbumi Elämä on juhla vuodelta 2009, ja jutut sen tiimoilta tietenkin vähintään 6/5.
Sunnuntaiaamun albumina nautitaan moderni klassikko, Bon Iverin For Emma, Forever Ago, vuodelta 2007. Tämä on hieno tarina siitä kun lakkaa jahtamaasta sitä jotain, sen löytää.
Sunnuntaiaamun soundtrackista vastaa ihana Harry Nilsson, jonka Harry-albumi naatiskellaan sunnuntaiaamun albumina. Nilsson oli melodioiden ja harmonialaulujen uskomaton seppä, eikä ole sattumaa, että hänen fanijoukoistaan löytyivät myös kaikki Beatlesin jäsenet.
Tänään sunnuntaiaamun albumina kuunnellaan vähän ärhäkämpää soundia The Pixiesin malliin. Pixies on koko Rakkaudesta-ohjelman historian toivotuin artisti sunnuntaiaamuihin, joten ei muuta kuin espressoa kuppiin ja menoksi! Kiva kuunnella vaihtoehtorockin tärkeintä yhtyettä näin aurinkoisena kevätaamuna.
Äitienpäivän soundtrackina tarjoillaan tänään Nick Lowen sielukkaan pehmeitä soundeja ja älykkäitä tarinoita vuoden 2001 The Convincer -albumin muodossa. Kyseinen levy on jopa artistin itsensäkin mielestä hänen paras levynsä, joten ei tässä muita syitä tarvita levyn Sunnuntaiaamun albumina kuuntelemiseen. Ei tää mitään rakettitiedettä ole.
Sunnuntaiaamun albumina radioaalloille kajahtaa aivan uskomaton folk-kaunokki, Tim Hardinin 1. Jos et tiedä kuka Tim Hardin on, niin korvat kannattaa laittaa hörölle klo 9, sillä Hardinin musiikki on hyvä ja uskollinen ystävä, jota et koskaan halua jättää kun häneen kerran tutustut.
Sunnuntaiaamun albumina tänään 50 vuotta täyttävän Knipin uutuusalbumi Valoilmiöitä. Juhlan kunniaksi Knipi on Lassen vieraana. Radio Helsinki onnittelee 50-vuotiasta Knipiä!
Aamun soundtrackina nautiskellaan Van Morrisonin Astral Weeks! Se on levy, joka kuulemma opetti nuoren Bruce Springsteenin luottamaan kauneuteen musiikissa. Aikamoista. Eli ei muuta kuin radiot auki klo 9 niin ette missaa sunnuntaiaamun albumia ja poikkeuksellisen erikoista tarinaa sen takaa, jossa mm. mafiameininkiä ja rahasäkkejä.
Sunnuntain ohjelmassa tehdään kunniaa edesmenneelle Mark Laneganille ja sunnuntaiaamun albumina kuunnellaan Screaming Treesin aikanaan aivan liian vähälle huomiolle jäänyt viimeiseksi jäänyt albumi, Dust, vuodelta 1996.
Sunnuntaiaamun albumina diggaillaan monien Queen-fanien suosikkilevy yhtyeeltä. Sehän on tietenkin Jazz, vuodelta 1978, ja nimestään huolimatta on ihan kaikkea muuta kuin jatsia. Rakkaudesta, baby! Kuuntele, se on hyvä.
Tämän aamun levykassi jäi hetkeksi talven jalkoihin ja ohjelma alkaa vähän myöhässä, mutta kohta sunnuntaiaamun albumina kuunnellaan vaihteeksi aivan uunituoretta levyä, ainakin Rakkaudesta-ohjelman standardein määriteltynä. Viime vuonna julkaistu Robert Plantin ja Alison Kraussin Raise The Roof, yllättäen, ylitti kaikki odotukset ja on monilta osin jopa parempi kuin kaksikon loistava debyytti, Raising Sand, vuodelta 2007. Koska kuuntelin tätä levyä eniten kaikista viime vuonna julkaistuista levyistä niin julistan sen täten oman elämäni parhaaksi levyksi vuodelta 2021, joka on mitä parhain syy nostaa se myös sunnuntaiaamun albumiksi kaikkien kuulijoiden sydämiä lämmittämään.
Tänään on erinomainen mahdollisuus soitella ilmakitaraa aamukahvin ohella, kun sunnuntaiaamun albumina radioaalloille kajahtaa Stevie Ray Vaughan & Double Troublen Texas Flood -albumi vuodelta 1983.
Bob Dylan täyttää maanantaina 24.5. 80 vuotta. Rakkaudesta-ohjelmassa vietetään synttäreiden etkoja ja kuunnellaan länsimaisen populaarimusan kehittymisen kannalta se, ehkä, maailman tärkein albumi, The Freewheelin' Bob Dylan vuodelta 1963.
Tänään sunnuntaiaamun albumina kuunnellaan vähän hipimpää soundia, Grateful Deadin American Beauty -levyn myötä. Ihanan levollista akustista sointia, kauniita harmonioita ja kiireetöntä tunnelmaa - niistä aineksista on tämän aamun kattaus tehty. Kuuntele, se on hyvä!
Tänään sunnuntaiaamun albumina kuunnellaan The Police -yhtyeen Zenyatta Mondatta. Levyn syntytarina on jännitysnäytelmä, jossa vanhat ystävykset muuttuvat toistensa vihollisiksi, taiteilijoista tulee veropakolaisia, studioaikaa on liian vähän ja yksi kelanauhoista päätyy puutarhaan haudatuksi, jotta kukaan ei koskaan kuulisi sen sisältöä.
Sunnuntaiaamun albumina kuunnellaan kotimainen klassikko, Wigwamin Nuclear Nightclub, joka oli Pave Maijasen myös ensimmäinen tuottajan työ vuonna 1975.
Pitkän tauon jälkeen, Rakkaudesta palaa radioaalloille uusin jaksoin! Monet musiikki-intoilijat pitävät Beatlesin Rubber Soulia popin ensimmäisen todellisena albumikokonaisuutena. Sitä puhutaan ensimmäisenä levynä, jossa ei ollut yhtään täyteraitaa ja albumina, joka muutti koko musiikkialan fokuksen sinkkujen tehtailusta albumikokonaisuuksien räätälöintiin. Mikäpä siis parempi kiekko aloittamaan Rakkaudesta-ohjelman uutta kautta kuin tämä klassikkojen klassikko! Ohjelman tarjoaa EMMA-museo.
Tänään sunnuntaiaamun albumina yksi Lasse Kurjen kaikkien aikojen suosikkilevyistä, Crosby, Stills, Nash & Youngin ”Deja Vu”, ja kuinka ollakkaan, se täytti keskiviikkona 50 vuotta.
Lasse Kurjen Rakkaudesta ohjelmassa tällä kertaa kuunnellaan Oasisiksen Noel Gallagherin hehkuttama No The Kinks -yhtyeen Are The Village Green Preservation Society.
Lasse Kurjen luotsaama ohjelma Rakkaudesta musiikkiin! Tällä kertaa kuunnellaan muun muassa Rakkaudesta ohjelman albumina Electric Light Orchestran A New World Record.
Rakkaudesta-ohjelmassa juhlitaan Lasse Kurjen kanssa Simon & Garfunkelin Bridge Over Troubled Water -albumin 50-vuotissynttäreitä. Albumi julkaistiin tasan 26.1.1970.
Musiikkimatkalla läpi eri aikakausien ja tyylien niin, että kuunnellessa voi oppia asioita, mutta ennen kaikkea viihtyä! Sunnuntaiaamun albumina Tom Pettyn ensimmäinen sooloalbumi Full Moon Fever.
Musiikkimatkalla läpi eri aikakausien ja tyylien niin, että kuunnellessa voi oppia asioita, mutta ennen kaikkea viihtyä! Sunnuntaiaamun albumina mystinen Judee Sill ja Heart Food.
Musiikkimatkalla läpi eri aikakausien ja tyylien niin, että kuunnellessa voi oppia asioita, mutta ennen kaikkea viihtyä! Sunnuntaiaamun albumina Beyoncé ja Lemonade.
Rakkaudesta goes Neil Young! Sunnuntaiaamun albumin inspiroimana tutkitaan kuinka kanadalaisesta muusikosta tuli Kaliforniasta käsin maailman musiikkikentän vaikuttava ikoni.
Rakkaudesta goes pop, King of Pop! Sunnuntaiaamua vietetään tavalla jos toisellakin Michael Jacksonin musiikista inspiroituneina. Kuuntele, se on hyvä!
Rakkaudesta goes Athens, Georgia, ja fiilistelee R.E.M. -yhtyeen yhtä merkkiteosta ja sitä miten kaikki johti siihen. Mukana paljon isoja tunteita, hienoja melodioita, kitaroita ja kaikkea mitä sinne väliin ja ympärille mahtuu, plus muuta - eli paljon kaikkea. Kuuntele, se on hyvä!
Yksi soul-musiikin merkkiteoksista täyttää tällä viikolla 45-vuotta. Tapahtumaa juhlistetaan kuuntelemalla kyseinen levy kokonaisuudessaan sunnuntaiaamun albumina. Lisäksi otetaan selvää, millaisia vaikutuksia ko. artistilla on ollut populaarimusiikin historiassa ja tapahtumien kulussa.
Rakkaudesta goes Brasilia! Ohjelmassa sukelletaan 60- ja 70-luvun taitteeseen Tropicalia-liikkeen aikalaisten ja seuraajien matkassa. Mukana mm. Gilberto Gil, Gal Costa, Os Mutantes ja Caetano Veloso. Ja tietenkin sunnuntaiaamun albumi. Kuuntele, se on hyvä!
Aarteenetsintää! Tänään mukana levyjä ja artisteja, jotka olivat jo painuneet unholan perukoille, mutta kuin ihmeen kautta, musiikin voima nosti ne takaisin kuulijoiden korville. Sunnuntaiaamun albumina unohdetuista kaunein, jonka lisäksi äänessä mm. Rodriquez, Jim Ford, Karen Dalton ja Neil Young. Kuuntele, se on hyvä!
Kierrätystaidetta! Tänään sunnuntaiaamun albumina fiilistellään viime vuoden paras levy, Beyoncén Lemonade, alusta loppuun. Sen inspiroimana diggaillaan myös biisejä, jotka ovat inspiroineet ko. levyn syntyä sekä herkutellaan muutamia esimerkkejä sämpläämisen värikkäästä voileipäpöydästä. Ja tietty parit loistavat uutuudet siihen päälle!
Sunnuntaina tehdään kunniaa 3.9. menehtyneelle Walter Beckerille omistamalla lähetys Steely Danille ja sitä innostaneille artisteille. Mukana mm. John Coltrane, Erma Franklin, Beatles, Tito Puente ja, tietenkin, sunnuntaiaamun albumi.
Elokuun alkuun tehdään uskomaton Rakkaudesta-musaretki Brasiliasta Yhdysvaltoihin, Kuubasta Trinidadiin, Marokosta Suomeen ja vielä Englantiin. Levylautasella mm. Vinicius de Moraes, Quincy Jones, Calypso Rose, Childish Gambino, David Bowie ja Ramones. Kuuntele, se on hyvä!
Rakkaudesta-ohjelman ideana on viedä kuulija musiikkimatkalla läpi eri aikakausien ja tyylien niin, että kuunnellessa voi oppia asioita, mutta ennen kaikkea viihtyä.
Sunnuntaiaamun albumina kuunnellaan kesäkuun 1. päivä 50-vuotisjuhliaan viettäneen The Beatlesin Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band -albumin uusi stereomiksaus. Lisäksi kuunnellaan kyseisen levyn inspiroimia teoksia ja viikon hyviä uutuuksia.
Rakkaudesta-ohjelman ideana on viedä kuulija musiikkimatkalla läpi eri aikakausien ja tyylien niin, että kuunnellessa voi oppia asioita, mutta ennen kaikkea viihtyä. Lisäksi ohjelma alkaa kokonaisen albumin kuuntelemisella.
Rakkaudesta-ohjelman ideana on viedä kuulija musiikkimatkalla läpi eri aikakausien ja tyylien niin, että kuunnellessa voi oppia asioita, mutta ennen kaikkea viihtyä.
Rakkaudesta-ohjelman ideana on viedä kuulija musiikkimatkalla läpi eri aikakausien ja tyylien niin, että kuunnellessa voi oppia asioita, mutta ennen kaikkea viihtyä.
Rakkaudesta-ohjelman ideana on viedä kuulija musiikkimatkalla läpi eri aikakausien ja tyylien niin, että kuunnellessa voi oppia asioita, mutta ennen kaikkea viihtyä.
Rakas ystävä,
Haluamme tarjota kuulijoillemme timanttista sisältöä. Sellaista sisältöä, josta juuri he ovat kiinnostuneita.
Siksi toivomme sinun vastaavan muutaman kysymykseen.
Osallistujien kesken on jaossa lippuja:
5 kpl Flow Festival
10 kpl Provinssi
10 kpl Ystäväklubi-jäsenyyksiä (6kk)