Ohjelma: Safkis
Safkiksen Lounastiski: Suolaa, viinejä ja sesonkeja
Linkki haettu!
Paina tästä jakaaksesi!
Safkiksen Lounastiski on kerran kuussa maanantai-aamuisin klo 10 Radio Helsingissä kokoontuva ruoka-ja juoma-alan kerho, joka ruotii alan ajankohtaisia ilmiöitä. Vakiojäseninä sommelier ja ravintoloitsija Samuil Angelov, Suomen Ruokatoimittajien puheenjohtaja Kati Pohja, keittiömestari ja ruokakirjailija Risto Mikkola ja toimittaja, olutsommelier Anikó Lehtinen. Tällä kertaa raati ruoti suolan käyttöä, sesonkeja ja viinien tuloa kauppoihin.
Viikon safkaniksi:
Tee maukas lampaanviulu pääsiäiseksi
Vanhan Kauppahallin Annan Villiliha -kaupan Anna Härö neuvoo, miten saa helposti erinomaisen lampaanviulun valmistettua pääsiäiseksi.
Safkis yhteistyössä Kaupunkitilat.