Ohjelma: Safkis
Safkiksen Lounastiski: Mitä tapahtuu kalansyönnille, kokkien esiintymiselle salissa ja juhlatraditioille?
Linkki haettu!
Paina tästä jakaaksesi!Lounastiskissä toimittaja Anikó Lehtinen, sommelier Samuil Angelov, Ruokatoimittajien puheenjohtaja Kati Pohja ja keittiömestari Risto Mikkola käsittelevät ajankohtaisia ruoka- ja juoma-asioita. Tällä kertaa puhutaan kalansyönnin tulevaisuudesta, ravintoloiden asiakaspalvelusta ja kokkien salinäyttäytymisestä sekä juhlien perinteisistä tarjottavista – tarvitaanko perinteitä vai ei.
Viikon safkaniksi: Hakaniemen kauppahallin Ekströmin Kalakaupan Svetlana Ekström vinkkaa helpon ja maukkaan uunilahnan reseptin.
Yhteistyössä Kaupunkitilat