Ohjelma: Kaupunkielämää

7.8.2024

Syksyn todella runsas liikunta- ja kulttuuripalvelutarjonta ikäihmisille

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-podcastissa haastattelussa kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan viestintä- ja markkinointipäällikkö Essi Eranka, joka kertoo syksyn liikunta- ja kulttuuripalvelutarjonnasta ikäihmisille.

Menovinkit:

Helsinki liikkuu syksyllä 2024

Ota aktiivinen startti syksyyn ja löydä oma tapasi liikkua! Helsingin kaupungin liikuntakurssit käynnistyvät jälleen syyskuussa, ja tarjolla on runsaasti ohjattua liikuntaa monen ikäisille ja tasoisille liikkujille ympäri Helsinkiä. Ilmoittautuminen syyskauden liikuntakursseille alkaa maanantaina 12.8. porrastetun aikataulun mukaan. Kurkkaa lisätiedot, porrastettu ilmoittautumisaikataulu, kurssit ja kaikki muut lisätiedot osoitteesta liikunta.hel.fi!

Elokuvaklubi senioreille

17.8., 14.9., 12.10., 16.11. ja 14.12. klo 13–15 Myllypuron kirjastossa

Myllypuron kirjastossa katsotaan yhdessä elokuvia kerran kuussa syksyn ajan. Näytöksen jälkeen on tarjolla kahvia ja vapaata keskustelua elokuvan herättämistä ajatuksista. Ei ennakkoilmoittautumista, vapaa pääsy.

helmet.fi/myllypuronkirjasto

Sirkusta senioreille

Kulttuurikeskus Stoan suositulla kymmenen kerran seniorisirkuskurssilla tehdään tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksia sirkusvälineillä. Kurssi ei vaadi pohjakuntoa, vaan pelkkä halu oppia uusia taitoja hauskalla tavalla riittää.

Maksuton kurssi järjestetään Stoassa tiistaisin 10.9.-19.11. klo 16-17. Ennakkoilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.8., jolloin kannattaa toimia nopeasti!

Vilma Jää Espan lavalla Taiteiden yönä!

Etnopop-artisti Vilma Jää yhdistää kansanperinteelle tyypillisiä soittimia synteettisesti tuotettuihin biitteihin ja suomalais-ugrilaista lauluperinnettä pop-estetiikkaan.

Jää lähestyy feministisen kantaaottavassa musiikissaan ajankohtaisia aiheita historian kautta, joka paljastaa meille, kuinka surullisen vähän maailma on erityisesti monissa naisiin kohdistuvissa asioissa muuttunut. Kansanmusiikkijuurten lisäksi hänen sävelkielessään kuuluu hänen pitkä taustansa sekä kuoromusiikin että instrumentaalimusiikin parissa.

Lue lisää osoitteessa espanlava.fi