Ohjelma: Kaupunkielämää

22.8.2024

40-vuotiaan Stoan syksyssä tanssia, sirkusta ja juhlahumua

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Kaupunkielämää-podcastissa aiheena 40-vuotiaan Stoan syksyn ohjelmisto. Vieraana Stoan kulttuurituottaja Sara Hirn.

 

Menovinkit:

Kulttuurikeskuksissa tapahtuu! – Suunnittele oma kulttuurisyksysi 

Rakastetut kulttuurikeskukset järjestävät vuosittain satoja tapahtumia kaikenikäisille  ympäri Helsinkiä. Syyskausi hellii kunnianhimoisella kulttuurilla konserteista teatteriensi iltoihin ja klubi-illoista tanssi- ja sirkusesityksiin.

Kulttuurikeskuksiin on helppo tulla: ne sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä ja  liput myydään kohtuulliseen kulttuurikeskushintaan. Ohjelmistosta löytyy myös maksutonta  ohjelmaa, kuten Annantalon koko perheen taidelauantait, Stoan päivätanssit ja  Kanneltalon maksuttomat maanantait.

Syksyn aikana lavalle nousevat muun muassa muusikot Michael Monroe, Antti Autio,  Viitasen Piia ja Bostonista ponnistava bändi GA-20, sirkustaiteilijaryhmä Race Horse  Company sekä ukrainalainen tanssiteatteri Ethno Contemporary Ballet.

Tutustu Annantalon, Caisan, Kanneltalon, Malmitalon, Maunula-talon, Stoan ja Vuotalon  tapahtumiin ja löydä omat suosikkisi osoitteessa tapahtumat.hel.fi

Suuri kaupunkirunoilta la 24.8. klo 17–20

Kaupunkirunous kohtaa Helsingin äänimaisemat kaupunginmuseossa! Suurta  kaupunkirunoiltaa tähdittävät rap-artisti Rauhatäti, runoilijat Roxana Crisólogo ja Kasper  Salonen sekä äänitaitelija Mikko H. Haapoja. Tervetuloa mukaan runoilemaan tai  esittämään omia kappaleitasi kaikille avoimessa open mic -osiossa.

Vapaa pääsy.

Lisätiedot: helsinginkaupunginmuseo.fi

Tule mukaan lukupiiriin!  

Syksyn myötä käynnistyvät myös Helsingin kirjastojen lukupiirit. Lukupiireihin voi osallistua  kuka tahansa, olitpa sitten aloittelija, himolukija tai jotain siltä väliltä.

Lukupiirissä keskustellaan etukäteen luetusta kirjasta ja syvennetään yhdessä  lukukokemusta. Lukupiirejä järjestetään sekä kauno- että tietokirjallisuudesta, ja osa  lukupiireistä keskittyy johonkin tiettyyn teemaan, kuten sateenkaarikirjallisuuteen tai  dekkareihin. Etsi itsellesi sopiva lukupiiri ja tule mukaan!

Kaikki lukupiirit löydät osoitteesta helmet.fi/tapahtumat

Helsinki liikkuu syksyllä 2024 – Liikuntakursseille ilmoittautuminen jatkuu yhä 

Helsingin kaupungin liikuntakurssit käynnistyvät jälleen syyskuussa, ja tarjolla on yhä  paikkoja mm. kuntosaliharjoitteluun sekä ryhmä- ja vesiliikuntakursseille monen ikäisille ja  tasoisille liikkujille ympäri Helsinkiä.

Kurki vapaat paikat osoitteesta liikuntakauppa.hel.fi ja muut lisätiedot tarpeen mukaan  osoitteesta liikunta.hel.fi