30.9.2024

”Tuntuu hiton hyvältä olla takas!” – Krison ja Aren hittishow palaa

De Räp Radio Show jatkuu Radio Helsingissä keskiviikkoisin.

Aren ja Krison isännöimä De Räp Radio Show nousi nopeasti yhdeksi Radio Helsingin puhutuimmista ja suosituimmista ohjelmista. Viime syksynä alkanut show oli jo keväällä ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi Radiogaalan yleisöäänestyksessä.

Ansaitun kesätauon jälkeen ”Derrs” palaa taajuudelle tutulle paikalleen: ohjelma kuullaan Radio Helsingissä keskiviikkoisin kello 18–20.

”Tuntuu hiton hyvältä olla takas! Ja nyt, kun katson aamukolmelta random Heavy D -haastattelua viskilasi kädessä, voin sanoa, että teen töitä. Myös se saa meikän fiiliksiin, että muutamat tyypit on kyselleet, milloin Derrs palaa”, Kriso kommentoi.

Myös Are nostaa hattua lojaalien tukijoiden suuntaan: ”Derrs haluaa kiittää kuuntelijoita ja sponsoreita saamastaan luottamuksesta. Shown jatkumista on ainakin juontajien puolella odotettu kuin Madvillainin toista albumia.”

Are (oik. Pyry Jaala) ja Kriso (oik. Kristian Pienimäki) ovat jyväskyläläislähtöisiä räppäreitä ja juontajia, joista ensimmäinen myös opettaa ja viimeksi mainittu tuottaa. De Räp Radio Show on heidän megashownsa, jossa keskitytään rapmusiikkiin, mutta ennen kaikkea myös rapmusiikin historiaan, hienouteen, kehitykseen ja outouksiin.

Tänä syksynä Derrsissä kuullaan erikoisvieraita, uusia segmenttejä ja teemajaksoja sekä totta kai tuttua ja turvallista De Räp Radio Show -bäntteriä.

De Räp Radio Show Radio Helsingin taajuudella keskiviikkoisin klo 18–20 alkaen 2.10.

Derrsinnälkäisille suosittelemme Radio Helsingin on-demand-arkistoa, josta löytyy kaikki aiemmat jaksot: https://www.radiohelsinki.fi/ohjelma/de-rap-radio-show/