Ohjelma: Ruokatunti
Minkälaista meksikolaista ruokaa emme ole vielä saaneet maistaa?
Linkki haettu!
Paina tästä jakaaksesi!Ruokatunti ei anna suomalaisen talven painaa päätä painuksiin, vaan suuntaa makumatkalle Väli-Amerikkaan!
Suomalaiset tuntuvat rakastavan meksikolaista ruokaa, mutta millaisesta makumaailmasta silloin puhutaan?
Vieraana legendaarisen Cafe Nopalin Helsinkiin avannut, ja nyt uuden Frida-ravintolan avaava Manu Torchio sekä hänen uusi kokkinsa Cesar Carvajal. Studiossa vieraana myös uuden meksikolaisen Dos Tecolotes -ruokakaupan yrittäjä Lorena Wickman.
Jaksossa Meri-Tuuli ja Pipsa selvittävät, mitä on sininen maissi ja miten käytetään kuivia chilejä.
Ohjelman tarjoaa Heinon tukku.