MUSA VAI BISNES on Radio Helsingin musiikkialan ilmiöihin pureutuva ajankohtaisohjelma, joka selvittää taustat ja kysyy tärkeimmät kysymykset. Mistä musiikkialalla puhutaan, mistä vaietaan? Kenellä on valtaa, kuka menestyy ja miksi? Kumpi tulee ensin, musa vai bisnes?
Radio Helsingin studioon kutsutaan musiikkialan vaikuttajia, kiinnostavimpia artisteja ja taustahahmoja. Valmistaudu uusiin näkökulmiin!
Ohjelman toimittaa ja juontaa Maria Veitola.
Taustatoimittajat:
Kaudet 1 ja 2 Mikko Merilinna
Kausi 3 Kata Salaspuro
Tuottaja: Sanni Kahilainen
Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.
Kuuntele ohjelma silloin kun sinulle parhaiten sopii osoitteessa radiohelsinki.fi tai Radio Helsingin mobiilisovelluksella.
Turku – musiikkikaupunki? MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mitä on tekeillä Turun musiikkielämässä. Millainen on kaupungin musiikkitarjonta nyt, ja miten sitä kehitetään? Millainen on tuleva konserttitalo? Vieraina ovat Turun pormestari Minna Arve, jazzmuusikko ja Jazz City Turku ry:n toiminnanjohtaja Jussi Fredriksson sekä muusikko Jori Hulkkonen. Lisäksi ohjelmassa kuullaan etukäteen nauhoitetut kommentit Turun filharmonisen orkesterin intendentti Nikke Isomöttöseltä, Turku Rock Academyn vastaavalta tuottajalta Màrk Bertényiltä sekä artisti Louie Bluelta.
MUSA VAI BISNES 22.11.: Suoratoiston monet puolet MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, kuka hyötyy suoratoistosta. Millaisia vaihtoehtoisia tulonjakomalleja on tarjolla, entä mitä muutoksia mallin kehittämiseksi on tekeillä niin Suomessa kuin kansainvälisesti? Vieraina ovat muusikko Anssi Kela, juristi ja viulisti Lottaliina Pokkinen sekä Sony Music Finlandin Head of Streaming and Audience Development Tatu Äikäs. Lisäksi ohjelmassa kuullaan Britannian Muusikkojen liiton pääsihteeri Horace Trubridgen ja artisti Jesse Markinin etukäteen nauhoitettuja kommentteja.
MUSA VAI BISNES 15.11.: Oulu – musiikkikaupunki? Vieraina ovat Qstock-festivaalin ja tapahtumakeskus Tullisalin promoottori ja tuotantopäällikkö Sandy Kantola, Pohjoisen oopperakomppanian perustaja ja taiteellinen johtaja Jenni Kinnunen, kulttuurituottaja ja musiikkikasvattaja sekä Oulu2026-hankkeessa toimiva Asta Salomaa sekä rap-muusikko Stepa. Jaksossa kuullaan muusikko ja artisti Joel Hokan (Blind Channel) sekä tuottaja Jussi Isotalon (Tuupa Records, Uksi Productions) etukäteen äänitetyt kommentit.
Helsinki – musiikkikaupunki?: MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan tarkastelee suurennuslasilla Helsingin musiikkielämää. Onko Helsinki tarjonnaltaan ylivertainen, sykkivä mahdollisuuksien metropoli? Mitä livemusiikkia kaupungissa kuullaan, kuka siitä päättää ja kenelle se on suunnattu? Vieraina ovat Fullsteam Agencyn hallintojohtaja Johannes Kinnunen, artisti Hassan Maikal, Helsingin tapahtumasäätiön johtaja Stuba Nikula ja oopperalaulaja, musiikkiteatteritaiteilija Reetta Ristimäki.
Tampere – musiikkikaupunki?: MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mitä kuuluu Tampereelle – joka nauttii mainetta kekseliäänä kulttuurikaupunkina ja luovien alojen osaajien vetovoimaisena keskittymänä. Tapahtumatarjonta kasvaa pian entisestään – entä mitä tapahtuu ruohonjuuritasolla? Vieraina ovat G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela, artisti, laulaja ja rocklauluopettaja Noora Louhimo sekä kulttuurin ja sivistyksen palvelualueen apulaispormestari Matti Helimo.
Indie-Suomi 2021 – musiikin itsenäiset toimijat. Vieraina ovat indie-levymerkin perustanut tuottaja, miksaaja ja artisti Oona Kapari, All That Plazz -levy-yhtiön ja kivijalkakaupan pyörittäjä, tiedottaja, muusikko ja kulttuuriaktiivi Aleksi Pahkala sekä muusikko ja yrittäjä Olli Tukiainen.
Paluu tulevaisuuteen – musiikkialan näkymät: Musiikkiala on taistellut hengestään nyt yli 1,5 vuotta. Päättäjien kauniit sanat elvyttämisestä ja jälleenrakentamisesta helisevät korvissa samalla kun alan infra on lamaantunut ja ihmiset vaihtaneet alaa. Miten tulevaisuus oikeasti rakennetaan, kun alla on kaikkien aikojen kriisi? MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, millaisina tekoina kulttuurin arvostus tulee näkymään. Vieraina ovat tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen, Music Finlandin toiminnanjohtaja Kaisa Rönkkö ja Musiikin edistämissäätiön (MES) toimitusjohtaja Tommi Saarikivi.
Seksuaalinen häirintä musiikkialalla, osa 2: MUSA VAI BISNES jatkaa keskustelua musiikkialalla puhutusta ja sitäkin enemmän vaietusta ongelmasta – seksuaalisesta häirinnästä. Edellisessä jaksossa kuultiin artistien, muusikkojen ja esiintyjien näkökulmia. Nyt MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mitä rakenteissa tehdään ja pitäisi tehdä häirinnän kitkemiseksi. Vieraina ovat Kansallisoopperan ja -baletin henkilöstöpäällikkö, luennoitsija ja puhuja Hanna Fontana, Flow Festivalin Head of Artist Relations Maiju Talvisto, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian dekaani Emilie Gardberg sekä Elements Musicin A&R Manager Semira Ketroussi. Lisäksi ohjelmassa kuullaan inserttinä musiikkikasvatuksen tutkija Minja Koskelan kommentteja, ja Muusikkojen liiton viestintäpäällikkö Sanni Kahilainen esittelee Muusikkojen liiton tutkimustuloksia.
Seksuaalinen häirintä musiikkialalla, osa 1: Syksyn 2021 ensimmäinen MUSA VAI BISNES pureutuu musiikkialalla puhuttuun ja sitäkin enemmän vaiettuun ongelmaan – seksuaaliseen häirintään. Kaksiosaisen kokonaisuuden ensimmäisessä jaksossa ääneen pääsevät artistit, muusikot ja esiintyjät. Mistä häirinnässä on kyse, ja miten siitä päästään eroon? Vieraina ovat laulaja–lauluntekijä Maija Vilkkumaa, artisti Pete Parkkonen, artisti, muusikko ja musiikintekijä Anni Pohto sekä laulaja–lauluntekijä Jussu Pöyhönen.
MUSA VAI BISNES pureutuu Maria Veitolan johdolla sosiaalisen median lieveilmiöihin kuten maalittamiseen, cancel-kulttuuriin ja kiusaamiseen. Vieraina ovat diversiteettikonsultti, työelämävalmentaja ja ihmisoikeusaktivisti Fatima Verwijnen, tanssija ja artisti Tia-Maria ”Tinze” Sokka, rap-artisti ja kirjailija Linda-Maria ”Mercedes” Roine sekä Keskusrikospoliisin rikoskomisario ja turvallisuuskonsultti Antti Hyyryläinen.
Ruudun takaa – Elokuva- ja tv-musiikin koukerot: MUSA VAI BISNES pureutuu Maria Veitolan johdolla elokuva- ja tv-musiikin maailmaan. Vieraina ovat Fullesteam Management Oy:n toimitusjohtaja, musiikkimanageri ja Music Supervisor Virpi Immonen, Jussi-palkittu säveltäjä ja muusikko Sanna Salmenkallio sekä käsikirjoittaja–ohjaaja ja Music Supervisor Jan Forsström. Jaksossa kuullaan myös juristi ja tietokirjailija Lottaliina Pokkisen sekä säveltäjä, laulaja ja pianisti Anna-Mari Kähärän puheenvuorot.
Musiikin brändääjät: MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mitä kaikkea muutakin musiikki on kuin ääntä. Mielikuvia, imagoja, promoa, somesisältöjä ja mainoskampanjoita – milloin tietää onnistuneensa brändin tekemisessä ja mitä sillä voidaan saavuttaa? Vieraina ovat Suomen kansallisoopperan taiteellinen johtaja Lilli Paasikivi, artisti Anna Puu sekä A&R ja Babyface-levymerkin taiteellinen johtaja Andrei Kipahti.
Musa-alan tukipaketti – Näkyykö valoa?: MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, miltä musiikkialan tilanne ja luvatun tukipaketin toteutuminen näyttää tällä hetkellä. Onko tunnelin päässä viimein valoa? Miten tuki saadaan jaettua oikeudenmukaisesti? Arvostetaanko musiikkialaa, ja miten se näkyy? Vieraina ovat vastikään Muusikkojen liiton uudella Nyrkki-palkinnolla palkittu muusikko Aki Hauru, Music Finlandin toiminnanjohtaja Kaisa Rönkkö, ministeri Timo Harakan valtiosihteeri Pilvi Torsti (SDP) sekä Muusikkojen liiton freeasiamies ja muusikko Jaakko Kämäräinen.
Musiikin managerit – nuo mainiot takapirut: MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mitä managerin työ oikeastaan on. Onko se lapsenvahtina toimimista, musiikkialan juhlissa edustamista, takahuonediilejä ja upeaa showbisnes-glamouria? Vai onko se aikatauluttamista, tilinpäätöksiä ja kahvitteluja kokoushuoneissa? Vieraina ovat manageri Peppi Puljujärvi, Sublime Agencyn Tiina Vihtkari sekä Sunrise Avenue -yhtyeen solisti, artisti sekä Comusic-manageriyhtiön osakas Samu Haber. MUSA VAI BISNEKSEN äänen vahvistaa Genelec.
Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt musiikkialalla, osa 2: MUSA VAI BISNES jatkaa Maria Veitolan johdolla edellisessä jaksossa 29. maaliskuuta käytyä keskustelua seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemasta Suomen musiikkialalla. Vieraina olleet muusikot ja artistit kertoivat kokemastaan syrjinnästä ja ahdistelusta sekä siitä, millaista on toimia homo- ja transfobisessa musiikkiympäristössä. Nyt puheenvuoron saavat rakenteissa vaikuttavat ja vallankahvassa olevat – miten rakenteita korjataan, ja miten teemme alasta kaikille turvallisemman? Voiko avoimesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluva artisti olla Suomen suurin artisti? Vieraina ovat ManageMe-managerointitoimiston toimitusjohtaja Carla Ahonius, tuottaja ja musiikintekijä sekä Johanna Kustannus -levymerkin manageri Minna Koivisto sekä Nelonen Median nykyisin omistaman Kaiku Entertainment -musiikkiyhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Pekka Ruuska.
Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt musiikkialalla, osa 1: Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt musiikkialalla, osa 1. MUSA VAI BISNES pureutuu Maria Veitolan johdolla seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaan ja näkyvyyteen. Vieraina ovat laulaja, somevaikuttaja ja vuonna 2017 Vuoden homo -palkinnon voittanut Tuure Boelius, SOFA-duon toinen osapuoli, rap-artisti ja näyttelijä Fanni Noroila, tuottaja, musiikintekijä ja artistinimellä Exploited Body toimiva taiteilija Noah Kin sekä saksofonisti ja musiikintekijä Linda Fredriksson. Jaksossa kuullaan myös mediapersoona, käsikirjoittaja ja kirjailija Cristal Snow’n kokemuksia musiikkialalta.
Sanoittamisen salat: MUSA VAI BISNES pureutuu Maria Veitolan johdolla sanoitusten saloihin. Miten sanoittamisen ammattilaiset kirjoittavat kappaleensa, ja mistä aiheesta kannattaa kirjoittaa? Onko lyriikoiden kirjoittamiseen parempi kynä vai läppäri? Vieraina ovat kirjailija, rap-artisti Linda-Maria "Mercedes Bentso" Roine, muusikko ja lauluntekijä Samuli Putro sekä sanoittaja, musiikkituottaja ja laulaja Ilkka Vainio.
Taiteen vapaus, vastuu ja moraali, osa 2.: ONKO SUOMI-RAP MYRKYLLISTÄ JA SYRJIVÄÄ? Maria Veitolan vieraina ohjelmassa Mikko Kuoppala eli rap-artisti Pyhimys, toimittaja, vapaa kirjoittaja Koko Hubara FT, tutkija Inka Rantakallio / Musiikkitiede / Filosofian, historian ja taiteiden tutkimuksen osasto / Helsingin yliopisto; Myös tutkimusyhdistys Suoni ry:n jäsen Keskusteluun liittyy myöhemmin myös Deogracias Masomi eli rap-artisti Gracias. Uusinta 8.3.2021.
Taiteen vapaus, vastuu ja moraali, osa 2.: ONKO SUOMI-RAP MYRKYLLISTÄ JA SYRJIVÄÄ? Maria Veitolan vieraina ohjelmassa Mikko Kuoppala eli rap-artisti Pyhimys, toimittaja, vapaa kirjoittaja Koko Hubara FT, tutkija Inka Rantakallio. Keskusteluun liittyy myöhemmin Deogracias Masomi eli rap-artisti Gracias.
Miksi me kulutamme arveluttavia sisältöjä ja tuemme toksisia artisteja? Taiteen vapauden, vastuun ja moraalin kysymykset musiikkiviihteessä ja musabisneksessä. Vieraina lähetyksessä Fullsteam Agencyn promoottori Aino-Maria Paasivirta, Sibelius-akatemian tutkija, professori Toni-Matti Karjalainen ja artisti Paleface. Uusinta 1.3.2020
Kyseenalaista? – Taiteen vapaus, vastuu ja moraali: Miksi me kulutamme arveluttavia sisältöjä ja tuemme toksisia artisteja? Taiteen vapauden, vastuun ja moraalin kysymykset musiikkiviihteessä ja musabisneksessä. Vieraina lähetyksessä Fullsteam Agencyn promoottori Aino-Maria Paasivirta, Sibelius-akatemian tutkija, professori Toni-Matti Karjalainen ja artisti Paleface.
Ulos ahdingosta – musiikkialan näkymät nyt: MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, onko pian vuoden ajan jatkuneesta kurimuksesta ulospääsyksi todella olemassa tahtotilaa ja keinoja. Mitä asian eteen tehdään ministeritasolla? Miten musiikkialan järjestöt ovat tilanteeseen reagoineet ja miltä tilanne näyttää muusikon näkökulmasta? Vieraina ovat tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko, Muusikkojen liiton puheenjohtaja Ahti Vänttinen sekä muusikko–säveltäjä Maija Ruuskanen.
Intohimosta bisnes: MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, miten intohimosta rakennetaan bisnes. Mitä alalla on käynnissä nyt, minne ollaan menossa? Mitkä ovat tulevat trendit kulttuurialan innovaatiohankkeissa? Vieraina joukkovetoisen tapahtumien generointialusta Eventualin perustaja Miia Khan, Business Finlandin Entertainment Finland -ohjelman Senior Advisor Olli Sinerma sekä artisti Tia-Maria ”Tinze” Sokka.
Muusikon identiteetti ja poikkeusaika: MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, miten poikkeusaika on koetellut muusikon identiteettiä. Millaisia kriisejä muusikko käy läpi nyt ja muulloinkin? Vieraina ovat muusikko, erityisopettaja, musiikkiterapeutti Emppu Suhonen, muusikko Mikko Kosonen sekä April Jazzin festivaalijohtaja Matti Lappalainen.
Luovuus poikkeusaikana: Taiteilijaelämää? – Päihteet ja musiikki. Dekadentit taiteilijahahmot, psykedelia, viinanhuuruiset kiertueet – ovatko päihteet osa luomista, neroutta ja taiteilijaelämää? Moni klassikkolevy on tehty kuoseissa, ja moni legendaarinen muusikko on laajentanut tai turruttanut tajuntaansa päihteiden voimin. Onko se sattumaa, myytti, todellisuutta vai historiaa? MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, onko rappioromanttisella mielikuvalla dokaavasta taiteilijasta nykyään todellisuuspohjaa. Kuuluvatko päihteet musiikin tekemiseen? Entä esiintymistilanteeseen tai taiteilijaelämästä selviytymiseen? Vieraina ovat laulaja–lauluntekijä Yona, muusikko–tuottaja Timo Kaukolampi sekä päihdeterapeutti, muusikko Jussi Kinnunen.
Maailman valloittaminen: Luovuus on musiikkialan elinehto, ilman sitä ei ole musiikkia eikä lauluja. MUSA VAI BISNES selvittää Maria Veitolan johdolla, mikä on luovuuden alkulähde. Miten sitä ruokitaan poikkeusaikana ja onko pakollinen hidastaminen vaikuttanut muusikkojen luomistyöhön? Vieraina ovat laulaja, lauluntekijä, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Iisa Pajula, luovuustutkija, Aalto-yliopiston professori Maarit Mäkelä sekä tuottaja, muusikko ja kitaristi Timo Kämäräinen.
Black Lives Matter ja Suomen musiikkiala: osa 2 Ohjelmassa keskustellaan kansainvälisistä musiikkiurapoluista ja suomalaisesta musiikkiviennistä. Kuinka kansainvälinen musiikkiura luodaan ja miten pandemia siihen vaikuttaa? Onko kansainvälisyys musiikkialalla oikeasti tavoittelemisen arvoista, mitä menestyminen vaatii, kuinka maailma valloitetaan ja mikä sen hintalappu artistille on? Maria Veitolan vieraina kapellimestari Dalia Stasevska, Apocalyptica-yhtyettä luotsaava Eicca Toppinen sekä Alman maailmanvalloitusta rakentava PME Managementin Antti Kosonen.
Rap-artisti Ailu Valle pohtii saamelaisartistien asemaa musiikkiteollisuudessa:MUSA VAI BISNES -ohjelmassa kuullaan Black Lives Matter -liikkeen vaikutuksista suomalaiseen musiikkialaan keskustelun toinen osa. Mitä on tapahtunut kevään ja kesän rasisminvastaisten mielenilmausten jälkeen ja mitä pitäisi vielä tehdä? Maria Veitolan vieraina ovat Sony Music Finlandin A&R-koordinaattori Nosh A Lody, Yle X:n musiikkipäällikkö ja DJ Orkideana tunnettu Tapio Hakanen sekä tohtorikoulutettava Miritza Lundberg.Lisäksi mukana on ennakkoon haastateltu tuottaja–manageri Melina Korvenkontio.
Black Lives Matter ja Suomen musiikkiala: Mitä Black Lives Matter tarkoittaa Suomen musaskenessä? Maria Veitolan luotsaamassa MUSA VAI BISNES -ohjelmassa keskustellaan Black Lives Matter -liikkeen vaikutuksista suomalaiseen musiikkialaan. Keskustelussa pohditaan muun muassa sitä, miksi Spotifyn käyttäjien luomilla listoilla vilisee n-sana sekä Nelonen Median poikkeuksellista valta-asemaa ja bisneksen homogeenisyyttä. Vieraina ovat pitkän linjan muusikko Abdissa ”Mamba” Assefa, Nelonen Median musiikkijohtaja Mikko Koivusipilä sekä Exploited Body -taiteilijanimellä työskentelevä taiteilija ja säveltäjä sekä Changeless-levymerkin pyörittäjä Noah Kin. Lisäksi mukana on ennakkoon haastateltu tuottaja–manageri Melina Korvenkontio.
Musiikkialan visiot Suomessa koronapandemian jälkeen. Vieraina artisti Erika Vikman, Music Finlandin toiminnanjohtaja Kaisa Rönkkö ja Helsingin Juhlaviikkojen taiteellinen johtaja Marko Ahtisaari.
Musiikkialan visiot Suomessa koronapandemian jälkeen: Musiikkialan visiot Suomessa koronapandemian jälkeen. Vieraina artisti Erika Vikman, Music Finlandin toiminnanjohtaja Kaisa Rönkkö ja Helsingin Juhlaviikkojen taiteellinen johtaja Marko Ahtisaari.
Elävää musiikkia poikkeusaikana: MUSA VAI BISNES tulee taas! Maria Veitolan luotsaamassa ohjelmassa keskustellaan musiikkialasta rajoitusten aikan. Mukana viulisti Minna Pensola, Tavastia-klubin ohjelmavastaava Mikko Merimaa sekä artisti ja musiikintekijä Markus Nordenstreng.
Miten koronavirus vaikuttaa musiikin julkaisemiseen ja markkinointiin: Musiikin julkaiseminen ja markkinointi koronaepidemian aikana: miten musateollisuus reagoi? Vieraina laulaja-lauluntekijä Olavi Uusivirta, radiotoimittaja ja musiikintekijä Markus Nordenstreng sekä Sony Musicin markkinointijohtaja Jannika Nyqvist.
Koronavirus ja musiikkiala – miten vastaamme haasteeseen: Koronavirus ja musiikkiala – miten vastaamme haasteeseen? Vieraina lähetyksessä suosikkiartistit SANNI ja Tuure Kilpeläinen sekä muun muassa Sideways- ja Provinssi-festareita järjestävän Fullsteamin toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen ja ALL DAY -ohjelmatoimiston toimitusjohtaja Esa Nikkilä.
Musiikkialan naisstereotypiat: Osaavatko naiset vieläkään räpätä? Ja kuka oli palkintogaalan kuningatar – katso kuvat! Muun muassa näitä seksimejä ja stereotyyppejä riepottelemaan saapuvat suosikkiartisti Kaija Koo, räppäri F sekä kirjailija Minja Koskela.
Artisti, julkisuus ja mielenterveys: Artistin ammatti koettelee joskus mieltä ja jaksamista, kuinka kavalia paineita artisti voi julkisessa ammatissaan kokea? Maria Veitolan kanssa studiossa Anssi Kela, Iisa ja Mira Luoti.
Kestävä kehitys musiikkialalla: Musiikkiala ja kestävä kehitys – onko yhtälö mahdoton? Mitä voidaan tehdä, jotta musiikin esittämisestä ja kuluttamisesta tulisi vihreämpää? Maria Veitolan vieraana keskustelemassa Flow Festivalin tiedottaja Susanna Hulkkonen, kestävän kehityksen työpajoja vetävä Helmi Saksala ja Pariisin kevät -yhtyeen lauluntekijä ja solisti, muusikko ja artisti Arto Tuunela.
Toimeentulo musiikkialalla – miten musiikilla elää Suomessa: Ketkä ansaitsevat Suomessa musiikilla toimeentulonsa? Riittääkö sävelkakusta jaettavaksi muillekin kuin huippuartisteille? Vieraina Anna Puu ja Jaakko Kämäräinen ja Pia Raitala.
Hitit eilen, tänään ja huomenna: Mukana keskustelemassa laulaja Vilma Alina, myös muun muassa Robinin ja Nelli Matulan sanoittaja, Risto Asikainen, mies Popstars-hittien takana sekä Joonas Angeria, jonka sävelkynästä ovat peräisin Madafakin’ Darra ja Älä droppaa mun tunnelmaa.
EMMA-palkinnot: Maria Veitolan kanssa Emma-palkinnoista keskustelemaan saapuvat viime vuonna Emma-pöydän tyhjentänyt ja tänä vuonna gaalaa boikotoiva Pyhimys sekä Emma-raadissa istuvat toimittaja Ronja Salmi sekä Nelonen Median musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaari.
Rakas ystävä,
Haluamme tarjota kuulijoillemme timanttista sisältöä. Sellaista sisältöä, josta juuri he ovat kiinnostuneita.
Siksi toivomme sinun vastaavan muutaman kysymykseen.
Osallistujien kesken on jaossa lippuja:
5 kpl Flow Festival
10 kpl Provinssi
10 kpl Ystäväklubi-jäsenyyksiä (6kk)