Ohjelma: Safkis

1.4.2024

Mitä ruokahävikille voi tehdä? 

play / pause Lataa MP3
Jakson linkki kopioitu leikepöydälle!
Linkin haku epäonnistui!
Haetaan jakson linkkiä...

Safkis pohtii ruokahävikkiä kotona ja työpaikoilla. Laurea AMK:n projektiasiantuntija Mika Vitikka kertoo miten lounas- ja työpaikkaravintoloiden ruokahävikkiä pystytään jälleenhyödyntämään osana Food Waste Ecosystem -hanketta ja kertoo myös vinkkejä kotitalouksien ruokahävikin vähentämiseen. Toimittajana Anikó Lehtinen.

Viikon safkaniksi

Hakaniemen Kauppahallin Kuurnan Kasvispuodin Ton Hansen vinkkaa miten sesonkiherkku valkoinen parsa kannattaa valmistaa ja kertoo myös siiliorakkaan käytöstä.

Yhteistyössä Kaupunkitilat.